Kontor, 680 m2, Mölndalsvägen 95, Göteborg

Kontorslokal med riktigt bra läge, mindre än 10 min från Korsvägen. Lokalen kommer helt att anpassas för nästa hyresgäst.


  • Vy från takterrass
  • Vy från takterrass
  • Plan 5 - ca 680m2
  • Trapphus/hiss
  • Hållplats Lana, mindre än 10 min till Korsvägen
  • Lunch eller AW på O'Learys
Lokaltyp Kontor
Storlek 680 m2
Lokalnummer

Sitt i ljusa och fräscha lokaler med strategiskt läge i Krokslätt. Lokalen kommer att renoveras och kan anpassas efter inflyttande hyresgäster behov. Lokalen har en härlig uteplats/terrass i anslutning på båda sidor.

Det finns även en ytterligare yta om 400m2 på plan 4. Lokalerna kan kopplas ihop med interntrappa/hiss. Den totala lokalytan blir då 1.080m2.

Yta plan 5: 680m2
Yta plan 4: 400m2

För mer information om vilka olika lokalstorlekar som finns kontakta oss direkt.

Typ

Kontor

Storlek

680 m2 - Kontor

Fastighetsbeteckning

Mölndalsvägen 95

Kommun/Ort/Område

Göteborg/Göteborg/Krokslätt

Gatuadress

Mölndalsvägen 95

Omgivning

Krokslätt, ett område strax söder om Korsvägen och centrala Göteborg, är en stadsdel som står framför stora förändringar. I takt med att staden utvecklas rör sig centrum söderut samtidigt som Mölndal rör sig norrut. Mittemellan finns Krokslätt som skapar en brygga mellan de båda områdena och resultatet blir en tätbebyggd och urban blandstad.

Här har man nära till händelsernas centrum. Ett par hållplatser bort finns exempelvis Svenska Mässan, Avenyn, Liseberg, Skandinavium och Ullevi-arenorna. Vidare finns även mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Knutpunkten Korsvägen finns några stopp bort vilket gör det enkelt att ta sig till och från området.

Kommunikationer

Lättillgängligt med bra förbindelser till E6/R40 och med närhet till centrala Göteborg och Mölndals centrum. På ca fem minuter tar du dig från Korsvägen till hållplatsen Lana med spårvagn 2, 4 eller buss 761, 771, Orange Express. Lätt att ta sig med bil och gott om egna parkeringsplatser runtom fastigheten.

Service

Nära till lunchrestauranger och annan kommersiell service. Bland annat ligger O´Learys i fastigheten och över gatan ligger ICA Maxi. Området är under snabb utveckling och nya restauranger, cafeer och butiker tilllkommer hela tiden.

Allmänt

Fastigheten ligger i det snabbt växande området som kallas Södra Centrum.

Parkering

Parkeringsplats. Går att hyra för 1 200 kr/mån. Möjlighet för elbilsladdning finns ej i dag, men det finns vissa planer framöver.

Öppna karta i nytt fönster

Lokalisera AB

Robert Atterfelt
Mäklare

Tel: 031 - 40 73 30
Mobil: 070 - 965 42 63
Hemsida: www.lokalisera.se

robert@lokalisera.se