Kontor, 805 m2, E A Rosengrens Gata 1, Västra Frölunda

Fräscht kontor med bra standard. Blandad planlösning med några sep. rum/mötes-/konferensrum och en större öppen och flexibel kontorsyta.


  • Entré
  • Mötesrum i anslutning tilll entré
  • Referensbild - intilliggande kontorsyta
  • Lunchrum
  • Lunchrum
Lokaltyp Kontor
Storlek 805 m2
Lokalnummer

Här kan vi erbjuda en fräsch kontorsyta i ett synligt och lättillgängligt läge, med bästa placering i Högsbo. Lokalen har blandad planlösning, med mestadels öppet kontorslandskap. Idag finns 3st konferensrum varav två av dem kan öppnas upp till ett större med plats för 30 personer. 2st mötesrum/ samtalsrum i direkt anslutning till entrén. Här finns omklädningsrum, dusch och 5st WC. Lokalen har i utgångsläget god standard och kan anpassas ytterligare för nästa hyresgäst.

Fastigheten har strategiskt och synligt läge nära Dag Hammarskjöldsleden och nås enkelt med bil och allmänna kommunikationer. Bra med parkering runt fastigheten som kan hyras till. Närhet till Sisjöns/Högsbo handelsområde och Frölunda Torg med all tänkbar service.

Typ

Kontor

Storlek

805 m2 - Kontor

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Fastighetsbeteckning

E A Rosengrens Gata 1

Kommun/Ort/Område

Göteborg/Västra Frölunda/Högsbo-Sisjön

Gatuadress

E A Rosengrens Gata 1

Omgivning

Fastigheten ligger stragtegiskt, nära både stan och Sisjön och med ett bra skyltläge.

Kommunikationer

Lätt att ta sig till fastigheten med både bil och buss. Nära de stora lederna Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden. Linjerna 82 och 758 stannar alldeles i närheten och tar dig in till Marklandsgatan på 15 min. Gångavstånd till Radiomotet som trafikerar flertalet linjer, inklusive tre expresslinjer. Bra cykelväg in till stan, tar ca 15 min till Linnéstan.

Service

De välkända handelsplatserna Frölunda Torg, 421 och Sisjö Centrum ligger alldeles i närheten. Till stan/Linné tar man sig på några minuter med bil eller med buss.

Parkering

29 parkeringsplatser. Går att hyra.

Öppna karta i nytt fönster

Lokalisera AB

Robert Atterfelt
Mäklare

Tel: 031 - 40 73 30
Mobil: 070 - 965 42 63
Hemsida: www.lokalisera.se

robert@lokalisera.se