Kontor, 67 m2, Korsgatan 20, Göteborg

Möjlighet till kort, mer flexibel hyreslängd. Nu kan vi erbjuda en trevlig och fräsch kontorslokal i bästa cityläge. Tillträde genast.


  • Folkliv i city
  • Mötesutrymme
  • Spis med fläkt
  • Dusch
  • Ringbås
  • Cykelrum
  • Planskiss
Lokaltyp Kontor
Storlek 67 m2
Lokalnummer
Hiss Hiss finns ej

Nu kan vi erbjuda ett företag att överta denna trevliga och yteffektiva kontorslokal, med bästa cityläge. Möjlighet finns att hyra lokalen, både med kort, mer flexibel hyreslängd, eller ta över hyresavtalet från nuvarande hyresgäst, med aktuella hyresvillkor. Här är nära till all tänkbar service och kommunikationer. Lokalen har ett riktigt kök och dusch/tvättmaskin. Lokalen har enkel teknisk standard, med självdragsventilation, men erbjuder generös takhöjd, som ger härlig rymd och stora fönster. Önskvärt med snabbt tillträde!

Typ

Kontor

Storlek

67 m2 - Kontor

Hiss

Hiss finns inte i fastigheten

Fastighetsbeteckning

Göteborg Inom Vallgraven 21:3

Kommun/Ort/Område

Göteborg/Göteborg/Inom Vallgraven

Gatuadress

Korsgatan 20

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Här finns några av Göteborgs äldsta och mest påkostade stenhus som byggdes åt rika köpmän under 1600- och 1700-talet. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former.

Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck.

Öppna karta i nytt fönster

Lokalisera AB

Robert Atterfelt
Mäklare

Tel: 031 - 40 73 30
Mobil: 070 - 965 42 63
Hemsida: www.lokalisera.se

robert@lokalisera.se