Kontor, 500 - 800 m2, Argongatan 9, Mölndal

Nybyggt kontor högst upp i fastigheten, i bästa läge i Åbro. Unik möjl. att hyra till lager om 50 m2 i markplan i direkt anslutn till kontorsentrén.


  • Autentiskt kommande nytt utseende
  • Autentiskt kommande nytt utseende
  • Autentiskt kommande nytt utseende
  • Möjliga ytor
Lokaltyp Kontor
Storlek 500 - 800 m2
Lokalnummer
Hiss Hiss finns

Här ges nästa hyresgäst möjlighet att själva vara med och påverka sitt nya kontor. Kvarvarande outhyrd kontorsyta är totalt 800 m2. Med den, till stora delen, generösa takhöjden finns möjlighet att skapa ett häftigt kontor, med öppen planlösning. Lokalen har väldigt många fönster och med fin vy över Mölndal. Utöver interiör total renovering har även fastigheten fått en modern facelift exteriört.

Parkering direkt utanför och buss Lila Express/buss 758 (5 minuter till Mölndal Station, i nära anslutning till nya Mölndal Galleria) 30 meter från entrén gör lokalen lämplig för företag som värderar tillgänglighet för anställda och besökare. Lokalens hjärta omringas i sin tur av en atriumgård/uteplats. Runt om detta finns rumsindelade kontor, gott om mötesrum, stort lunchrum och allmänutrymmen.

Hör av er till oss på Lokalisera för mer information och för att boka en visning inom kort.

Typ

Kontor

Storlek

500 - 800 m2 - Kontor

Hiss

Hiss finns i fastigheten

Fastighetsbeteckning

Argongatan 9

Kommun/Ort/Område

Mölndal/Mölndal/Åbro

Gatuadress

Argongatan 9

Omgivning

Åbro Företagsområde som ligger i Mölndal, har ett gott företagsklimat som passar såväl det lilla som stora företaget. Området har god tillväxt och i nuläget byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik. Tack vare det goda läget längsmed Söderleden och E6/E20 finns även möjlighet till god tillgänglighet och bra exponering.

Kommunikationer

Med bil kommer du snabbt och lätt ut på både söderleden och E6:an. Restid med bil till Mölndals centrum ca 5 min, Sisjön ca 7 min, Frölunda Torg ca 10 min, Göteborg city ca 15-20 min, Landvetter flygplats ca 20 min.
Med kollektivt reser du enkelt och snabbt till/från Mölndals centrum för vidare anknytningar med tåg/buss/spårvagn. Hållplatsen Kryptongatan finns direkt utanför fastigheten med frekventa avgångar.

Service

Det finns ett bra utbud av lunchrestauranger i området. Närhet till både Mölndals centrum/Mölndals Galleria och Sisjöns handelsområde där all tänkbar service finns tillgänglig.

Parkering

50 Parkeringsplatser för de anställda/besökare ingår i månadsavgiften/hyran.

Öppna karta i nytt fönster

Lokalisera AB

Robert Atterfelt
Mäklare

Tel: 031 - 40 73 30
Mobil: 070 - 965 42 63
Hemsida: www.lokalisera.se

robert@lokalisera.se