Industri/verkstad, 1 480 m2, Importgatan 19-21, Hisings Backa

En praktisk verkstadslokal, med bra läge vid Hisings Backa. Lokalen har bra takhöjd, traverser & portar. Går att köra genom hela lokalen.


Lokaltyp Industri/verkstad
Storlek 1 480 m2
Lokalnummer

Nu har vi möjlighet att erbjuda en praktisk och rejäl verkstadslokal, med bra läge invid älven i Hisings Backa. Här finns möjlighet att nyttja 2 traverser á 3 ton/styck.
Lokalyta om 1.180 m2 är tillgänglig inom kort och ytterligare 300 m2 är tillgängliga från årsskiftet. Lokalen hyrs ej ut i 2 olika delar, utan det är en hyresgäst som har möjlighet att hyra hela ytan om 1.480 m2. Från årskiftet, när hela lokalytan är tillgänglig kan det finnas möjlighet att köra igenom hela fastigheten, med en rejäl markport i vardra ände av lokalen. Totalt finns 3 markportar, varav 2 av dem (en i vardera ände) har en höjd om minst 4,33 meter. Den 3:e, mindre porten, har måtten: H 3,75 m och B 3,8 m. Det finns ingen gårdsyta att tillgå utanför fastigheten, men viss rangeryta, samt ett antal parkeringar, finns att tillgå.

Välkomna att kontakta oss på Lokalisera för mer information och för att boka en visning.

Typ

Industri/verkstad

Storlek

1 480 m2 - Verkstad

Fastighetsbeteckning

Importgatan 19

Kommun/Ort/Område

Göteborg/Hisings Backa/Hisings Backa

Gatuadress

Importgatan 19-21

Omgivning

Hisings Backa, som är en närförort till Göteborg på Östra Hisingen, är ett av regionens mest attraktiva lägen för verksamheter inom industri, logistik och lager. Området har ett bra strategiskt läge med närhet till såväl natur som centrum. Inom räckhåll finns bland annat Bäckebol och Backaplan vilka har ett brett utbud av butiker och service.

E6:an passerar genom Hisings Backa vilket gör det lätt att ta sig runt med bil. Göteborg Stad utreder i nuläget en utbyggnad av spårvagnsnätet och en ny linje väntas gå mellan Biskopsgården och Backa.

Öppna karta i nytt fönster

Lokalisera AB

Robert Atterfelt
Mäklare

Tel: 031 - 40 73 30
Mobil: 070 - 965 42 63
Hemsida: www.lokalisera.se

robert@lokalisera.se